Al sinds zijn oprichting in 1993 is Robé B.V. een productie bedrijf, welke zich de laatste 10 jaar hoofdzakelijk bezig houdt met de productie van plaatwerk voor de ventilatietechniek. Dit varieert van standaard producten voor luchtkanalen, het prefabben hiervan en dakkappen. Ook allround plaatwerk, al dan niet voorzien van een poedercoating in eigen huis, kunnen we verzorgen. Tevens hebben we een uitgebreid programma aan isolatiematerialen voor onze klanten om zelf eenvoudig en snel te kunnen isoleren of materialen geïsoleerd aan te leveren. Aangezien we al onze bewerkingen in eigen huis uitvoeren kunnen we zo nodig snel leveren met een goede kwaliteit.

Naast Robé B.V. zit op dezelfde locatie RoDrie Ventilatietechniek B.V.,
een gerenommeerd installatiebedrijf op het gebied van ventilatie in de woningbouw. Gespecialiseerd in ventilatiesystemen van nieuwbouw woningen en appartementencomplexen.

Ook ventilatie van parkeergarages met eventueel CO/LPG en branddetectie alsmede utiliteitsprojecten behoren tot hun werkzaamheden. Zij zijn voornamelijk gericht op de projectmatige woningbouw maar ook de particuliere woningbouw kan er terecht, van één woning tot honderden woningen.

Door de intensieve samenwerking tussen deze 2 bedrijven staan we als Robé bv heel kort bij onze klanten zodat we beter als geen ander weten wat er nodig is voor ventilatietechniek en we heel specifiek kunnen inspelen op de wensen van de klanten. Meedenken is voor ons een standaard.